– Spillersalg vil være avgjørende for om Liverpool skal handle i sommer

Marko Grujic er en spiller som kan bli solgt.

18. aug 2020 kl 19.18 Arild Skjæveland

Så langt denne sommeren har Liverpool solgt Dejan Lovren til Zenit St. Petersburg for 10,9 millioner pund, og kjøpt venstrebacken Kostas Tsimikas fra Olympiakos for 11,75 millioner pund.

Spillersalg vil ha en stor påvirkning på hva Liverpool kan foreta seg på overgangsmarkedet denne sommeren. Det skriver Paul Joyce i The Times

Klubben har fått rutinerte spillere som Nathaniel Clyne og Adam Lallana av lønningslisten, men det er ingenting som tyder på at det kommer til å bli mange kjøp denne sommeren på grunn av de økonomiske utfordringene de fleste klubbene har fått etter Korona-situasjonen.

Grujic er en spiller som kan bli solgt

Det er flere spillere som er tilgjengelig for salg denne sommeren. En av dem er Marko Grujic.

Serberen har nå fylt 24 år, og er med Liverpool på treningsleir i Østerrike. Han har vært utlånt til Hertha Berlin de to siste sesongene, og ifølge Joyce skal den tyske hovedstadsklubben være interessert i å sikre seg spilleren permanent.

Det ryktes at Hertha skal forberede et bud på 13 millioner pund, men The Times-journalisten skriver at Liverpool vil kreve mer enn det for å gi slipp på midtbanespilleren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]