– Liverpool må ta en avgjørelse om Markos fremtid

I Berlin har man ikke gitt opp håpet om å få se Marko Grujic i Hertha-drakten også neste sesong.

1. sep 2020 kl 11.32 Einar Kvande

Marko Grujic har imponert i Bundesliga de siste to sesongene, på lån i Hertha Berlin. Men han virker ikke å være i nærheten av startelleveren i Liverpool, og Anfield-klubben ønsker helst å selge serberen, men vil ha godt betalt for ham. Det har vært snakket om en prislapp på 20 millioner pund. 

Grujic har fått litt spilletid under treningskampene i sommer, og det er heller ikke helt utelukket at Jürgen Klopp velger å beholde ham i stallen kommende sesong.

– Grujic er en Liverpool-spiller som tilbrakte to år på lån hos oss. Han har trent med Liverpool i sommer, og i motsetning til i fjor, så var det Liverpools ønske at Marko skulle ta del i så mye som mulig av deres forberedelser til den nye sesongen, sier Hertha-sjef Michael Preetz til Kicker.

– Liverpool har en avgjørelse å ta når det gjelder Markos umiddelbare fremtid. Vil han bli lånt ut igjen? Er han til salgs? Vil han være en del av Liverpools lag? Vi kan ikke forutse hva Liverpool vil bestemme seg for for øyeblikket, legger Preetz til.

En komplisert transfersommer

I juni uttalte samme mann at Hertha ønsket å beholde Grujic i ett år til. 

– Selvsagt er vi i samtaler med Liverpool. Marko er en spiller vi alltid tenker på her i Hertha, sa han da.

– Dette blir en utrolig komplisert transfersommer på flere måter. Vi følger med på utviklingen, og har ideer vi ønsker å sette ut i livet. Mot slutten av transfervinduet blir det nok noen overganger som ikke ville ha vært mulige tidligere. Det vil komme muligheter som ikke er muligheter ennå i dag. Vi holder våre øyne åpne overalt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]