Liverpool FC har skrevet til Premier League og bedt om en forklaring på de kontroversielle VAR-avgjørelsene i derbyet

Anfield-klubben er svært misfornøyd med vurderingene til VAR-dommer David Coote og hans assistent Lee Betts.

17. okt 2020 kl 19.22 Einar Kvande

Liverpool FC er svært misfornøyd med to nøkkelavgjørelser av VAR-dommer David Coote og hans assistent Lee Betts etter 2-2 i lokaloppgjøret mot Everton på Goodison, melder Liverpool Echo og flere andre medier.

Liverpool FC har formelt bedt om en gjennomgang av det Anfield-klubben mener er manglende søkelys på en mulig rød kort-forseelse av Everton-keeper Jordan Pickford på Virgil van Dijk, som gjorde at Liverpool-stopperen måtte til sykehus for scans av det som kan vise seg å være en alvorlig kneskade.

Det ble ikke gitt noe straffespark, da Van Dijk ble vurdert å være i offside. Det virker imidlertid som VAR-dommerne gjorde en tabbe ved å ikke studere taklingen til Pickford nærmere, da de fleste eksperter synes å være enige om at Pickford definitivt skulle ha vært utvist.

Liverpool FC har også bedt om en klargjøring hvilken del av Sadio Manes kropp som var offside i forspillet til Jordan Hendersons annullerte mål på overtid, og krever også å få vite på hvilket tidspunkt VAR bestemte seg for å fryse bildet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]