Matip ikke på trening - mister trolig kampen mot Ajax

Joel Matip og Thiago Alcantara er ikke på Liverpool-trening onsdag.

20. okt 2020 kl 14.58 Jens Bessesen

James Pearce i The Athletic og flere andre journalister melder at Joel Matip og Thiago Alcantara ikke er med på trening på Melwood tirsdag. Det var ventet at Thiago måtte stå over kampen etter å ha blitt skadet som følge av Richarlisons takling på lørdag. 

Når det gjelder Matip ble det meldt at han gjorde undersøkelser etter å ha hatt smerter i en leggmuskel etter kampen på Goodison Park. Det skal ikke være snakk om en stor skade, men Liverpool tar tilsynelatende ingen sjanser med tanke på midtstopperen. 

Det er ventet at Fabinho vil danne stopperpar sammen med Joe Gomez onsdag, mens Nat Phillips og unge Rhys Williams blir med i troppen til Amsterdam. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]