Flere spillere kan være tilbake etter landslagspausen

Flere spillere forventes å være skadefrie etter den kommende landslagsrunden.

29. sep 2020 kl 10.52 Jens Bessesen

Thiago Alcantara, Alex Oxlade-Chamberlain, Joel Matip og Jordan Henderson mistet kampen mot Arsenal mandag som følge av skader, men alle fire skal være nære en retur. 

Før kampen, som endte med en dominerende 3-1-seier til Liverpool, sa Klopp at Thiagos skade er av det mindre slaget. 

– Etter landslagspausen vil det helt sikkert være i orden. Slik er situasjonen nå – han er ikke fysisk klar, sa Klopp til Sky Sports om Thiago.

«Ox» på vei tilbake

Forrige uke meldte assistenttrener Pep Lijners at Matip trolig vil være tilbake etter landslagspausen. Stopperen kom inn på overtid i serieåpningen mot Leeds, men har ikke vært å se siden. Problemet skal være en muskelskade. 

Henderson hadde man håpet var tilbake til Arsenal-kampen, men den kom for tidlig for kapteinen. Det er usikkert om han rekker neste kamp, igjen mot Arsenal på torsdag, eller søndagens oppgjør mot Aston Villa. 

Når det gjelder Oxlade-Chamberlain fikk han en smell i kneet på treningsleiren i Østerrike i sesongoppkjøringen. Ifølge James Pearce i The Athletic dreier det seg om en liknende skade som den Henderson pådro seg mot slutten av forrige sesong. 

Ifølge Pearces informasjon vil «Ox» være tilbake i trening om et par uker. Det betyr at Klopp kan ha en fulltallig tropp å velge fra dersom ingen flere pådrar seg skader de neste par ukene.  

Har du innspill til journalisten?
[email protected]