Matip kan være ute i en måned

Midtstopperen kan miste de fire neste kampene.

20. sep 2020 kl 22.10 Arild Skjæveland

Joel Matip kommer trolig til å miste de tre-fire neste kampene mot Lincoln, Arsenal, Aston Villa og en eventuell fjerderundekamp i ligacupen.

Det kom som en overraskelse da midtstopperen var ute av troppen til søndagens kamp mot Chelsea, etter at han har trent som normalt den siste tiden. Jürgen Klopp bekrefter at han vil være ute en stund.

– Det er ikke den verste skaden i verden, men noen uker… Om et par uker, eller sannsynligvis etter landslagspausen vil han være klar igjen, sier Klopp til LFCTV.

Det skal være en muskelskade.

– Vi må vente og se. Det er ikke kult, men det er ikke ille. Én dag, og så bam, bam, sier Klopp om skaden på sin nummer 32.

Ikke alvorlig for Gomez

Joe Gomez mistet også kampen, men for ham er det mindre alvorlig. Han kan rekke torsdagens ligacupkamp mot Lincoln, dersom Klopp velger å bruke ham.

– Joe bør bli klar igjen. Det var ikke noe stort, men vi må vente og se. Han bør være klar igjen allerede i morgen, sa Klopp.

– Heldigvis har vi Fabinho, og han spilte en eksepsjonell kamp. Det var veldig, veldig bra.

Liverpool solgte Dejan Lovren i sommer, og ifølge David Lynch i Evening News kommer det trolig ikke til å bli kjøpt en midtstopper i dette vinduet. Klubben linkes til Ozan Kabak i Schalke 04, men Lynch skriver at kjøpet av Diogo Jota ville være det siste.

Kanskje vil Sepp van den Berg, Nat Phillips eller Billy Koumetio få muligheten mot Lincoln.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]