Mener de som hetset Williams ikke er supportere

Pep Lijnders sier reaksjonene i etterkant av hetsen mot Neco Williams viser et unikt samhold i Liverpool-laget.

1. okt 2020 kl 08.51 Jens Bessesen

– Du er ikke en Liverpool-supporter om du ikke viser støtte, sier assistenttrener Pep Lijnders ifølge Telegraph

Lijnders ble spurt hva han mener om at Neco Williams mottok hets på Twitter etter forrige ukes 7-2-seier mot Lincoln. Williams responderte ved å mørklegge sin profil. 

– Det er ikke min jobb å kommentere sosiale medier, men det jeg kan si er at hets er galt, både på nett og på gata, sier han. 

Viser godt samhold

Flere i klubben har snakket med 19-åringen om de krasse meldingene den siste uka. 

– Både spillere og manageren har snakket med ham, fordi som familie trenger man å støtte i vanskelige perioder. Og det som er viktig er at Trent, Virgil og Robbo snakket med ham. Ikke bare Jürgen eller meg. Det er måten vi tar vare på hverandre, og det som gjør at vi skiller oss ut, sier Lijnders. 

Hetsen mot Williams kom på bakgrunn av at høyrebacken gjorde en feil i forkant av en av Lincolns scoringer. Lijnders mener man ikke lærer uten å gjøre feil.

– Vi vil ikke ha spillere som ikke tar risiko. Spillet vårt er basert på at alle tar initiativ, sier han og legger til at Williams har håndtert episoden bra. 

– Det er viktig at unggutter som kommer opp lærer at de ikke skal henge seg opp i verken skryt eller kritikk. Det er en svakhet. Jeg synes han håndterte det gått, sier Lijnders. 

Williams ligger godt an til å starte kveldens kamp mot Arsenal i ligacupen. Den har avspark klokken 20.45. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]