Påstår skaden er mer alvorlig enn først fryktet

Det skal være mer enn «bare» en ACL-skade for Virgil van Dijk.

21. okt 2020 kl 17.04 Arild Skjæveland

Virgil van Dijk kommer til å være satt ut av spill i flere måneder. Liverpool har ikke satt noen dato for når de håper at han kommer tilbake, og det er heller ikke satt noen dato for når han skal opereres.

Muligens kommer hele sesongen til å ryke for nederlenderen, men det har tidligere blitt rapportert at en har et håp om at han kan komme tilbake mot slutten av sesongen. Det avhenger av hvor alvorlig skaden er, og hvordan det går med rehabiliteringen.

Kan være mer alvorlig

David Ornstein i The Athletic rapporterer at skaden i Virgil van Dijks kne er mer alvorlig enn først antatt.

Det skal være mer enn «bare» en ACL-skade. Det er ikke offisiell informasjon, og Liverpool FC har ikke uttalt seg.

– Det er min forståelse, og jeg gjør klart at er informasjonen jeg har fått og ikke offisielt, er skaden til van Dijks høyre kne mer alvorlig enn først fryktet, og strekker seg lenger enn «bare» ACL. Jeg er ingen medisinsk ekspert, så jeg skal ikke spekulere videre eller komme med flere detaljer, sier den anerkjente journalisten

– Det vil indikere at vi ikke kommer til å se van Dijk tilbake på banen før neste sesong. Akkurat når det vil skje vet vi ikke, det er opp til van Dijk og rundt ham, men gjennom Liverpools og Nederlands medisinske støtteapparat vil han være i de beste hender, sier han videre.

Ornstein sier at Liverpool så langt ikke har diskutert kjøp av en erstatter så langt, men at det ikke er noe de har utelukket.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]