West Hams formspiller kan bli klar

Michail Antonio skal ha en god sjanse til å bli spilleklar på Anfield.

29. okt 2020 kl 09.32 Arild Skjæveland

Forrige helg scoret Michail Antonio et nydelig mål mot Manchester City, før han ble tatt av banen like etter pause. 30-åringen som har scoret tre Premier League-mål denne sesongen har slitt med hamstringskader, og hamstringen var igjen problemet forrige helg.

Tidlig i uken kom det rapporter om at situasjonen kunne være mer alvorlig, men nå skal David Moyes ha fått gode nyheter. Ifølge The Athletic-journalisten Roshane Thomas er Antonio i rute til å bli klar mot Liverpool.

– Han bør bli klar mot Liverpool, men vi får vite mer senere i uken, uttalte Thomas på U Irons Podcast

Vanskelig å forsvare seg mot

At formspilleren blir klar er dårlig nytt for Liverpool. Antonio har scoret fire mål på seks kamper mot Liverpool siden Jürgen Klopp tok over på Anfield. Han er veldig god i lufta, hurtig, veldig fysisk sterk og uforutsigbar. Den tidligere kantspilleren har de siste sesongene spilt spiss.

Klopp har en stor utfordring når han skal sette opp laget til helgens kamp. Virgil van Dijk er ute lenge, Fabinho er skadet, og situasjonen til Joel Matip er uklar etter to uker på sidelinjen.

Joe Gomez er Liverpools eneste friske rutinerte stopper. Klopp har midtbanespillere som Jordan Henderson (mot Monterrey i fjor) og Gini Wijnaldum (mot Brighton i 2017) som har spilt midtstopper tidligere. Han kan gå for en spiller som 23 år gamle Nat Phillips uten Premier League-erfaring, eller 19 år gamle Rhys Williams som har kommet inn og spilt i fire kamper denne sesongen.

Billy Koumetio, som det var mye snakk om i pre-season, skulle etter planen være tilbake i trening på onsdag. Det virker lite sannsynlig at en 17-åring kastes rett ut i det etter skade. Sepp van den Berg virker å være et stykke bak i køen.

Liverpool - West Ham spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]