West Hams januarkjøp gleder seg til å oppleve Anfield, og møtet med en gammel lagkamerat

Jarrod Bowen debuterte mot Manchester City.

23. feb 2020 kl 23.08 Arild Skjæveland

I januar vant West Ham kampen om Hull City-spissen Jarrod Bowen. 23-åringen, som har scoret 16 mål på 29 kamper i Championship denne sesongen, kostet 18 millioner pund. En overgangssum som kan stige med ytterligere sju millioner dersom kriterier innfris.

Mot Manchester City kom han inn de siste 10 minuttene da David Moyes sine gutter tapte 2-0. Nå håper han på flere minutter mot Liverpool, på en stadion han aldri tidligere har spilt.

– Jeg har aldri spilt der, men jegs ser frem til det, og atmosfæren må være en av de beste i verden. Spesielt nå for tiden når de er det beste laget i verden, sier Bowen til whufc.com

– Vi spilte mot Manchester City onsdag kveld, og de var veldig bra, men Liverpool hadde en luke på 25 poeng på dem, og det viser nivået de er på, sier han videre.

– De fortjener respekten og skryten de får, for de er utrolige, men det må være slik at vi drar dit og tror at vi kan slå dem. Spesielt når vi er i den situasjonen vi er i, så må vi gå til kamper og være frempå.

Møte med tidligere lagkamerat

Liverpool har en spiller med fortid i Hull. Andy Robertson spilte der, og de spilte sammen i Bowens debut mot Exeter City i EFL Cup i august 2016.

SPILTE SAMMEN: Jarrod Bowen og Andy Robertson var lagkamerater i 2016/17-sesongen.

SPILTE SAMMEN: Jarrod Bowen og Andy Robertson var lagkamerater i 2016/17-sesongen.

– Han har kommet et stykke siden det, men det har jeg også, så det vil være fint å se om jeg kan få spilt mot ham. Vi hadde et år der vi møtte hverandre hver dag, og noen dager hadde jeg gode dager, og andre dager var det hans dag. Det var bare slik det var, så forhåpentligvis kan jeg møte ham på en av mine gode dager på mandag!

Han forventer at West Ham kommer til å ha ballen lite på Anfield.

– Det vil være perioder der du må ligge bak og la det andre laget ha ballen, for ellers vil de bare spille rundt deg. Spille hurtig og åpne deg opp på den måten, og det er det de ønsker. Vi må prøve å spille på den måten de ikke ønsker, og gjøre det ukomfortabelt for dem, sier angriperen.

Liverpool - West Ham spilles mandag kl. 21.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]