Tilbake på Melwood uten smerter

Skotten er nå helt skadefri.

14. feb 2020 kl 12.52 Arild Skjæveland

Andy Robertson har slitt med smerter i venstrebeinet denne sesongen. Vinterpausen har gjort at han nå føler seg 100 prosent frisk igjen.

– Det var en del av oss som definitivt spilte med smeller eller skader, og vi har fått en hel uke til å bli helt bra. Jeg vet at jeg føler meg bedre, og jeg føler at kroppen min er nærmere 100 prosent, og det er alltid positivt, sier skotten i et intervju med Liverpoolfc.com

– Det å kunne trene uten smerter er alltid bra, og det har ikke skjedd i de siste ukene opp mot pausen. Å kvitte seg med det er positivt - en uke der kroppen kan komme seg til hektene. 

Han er positiv til vinterpausen.

– Forhåpentligvis kan vi avslutte sesongen sterkt, og se at pausen har kommet til nytte. Forhåpentligvis vil resultatene også vise det, men selv om det ikke skulle gå veien, har pausen gjort at vi har fått noen spillere tilbake, og det er viktig for oss.

Slet med venstrefoten

Robertson har startet i 60 av de 63 siste Premier League-kampene, og 17 av de 19 siste i Champions League.

– Kroppen min føltes bra. Jeg følte meg ikke sliten, og det var ikke tretthet. Det var mer smerten jeg hadde da jeg spilte til tider. Jeg måtte trekke meg fra Skottland-troppen i november med en skade, og det har fortsatt. Så fikk jeg en ny smell, og det ble verre. Det er mange av oss som spiller med smerter, og det er en del av det å være fotballspiller. Du må være der på lørdagen dersom du kan.

– For meg var det venstrefoten, og det er aldri det beste. Dersom det hadde vært høyrefoten hadde det ikke en gang vært en skade. Når det er din foretrukne fot er det tøft når du sentrer og du har smerter i beinet. Det er forhåpentligvis noe som hører fortiden til, og jeg har hatt tid til å bli bra. 

Norwich - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]