– Ungguttene var fantastiske sist, og jeg tror de får sjansen igjen

Andy Robertson forventer rotasjon på laget søndag kveld.

26. jan 2020 kl 11.00 Arild Skjæveland

Når Liverpool gjester New Meadow søndag kveld, er Andy Robertson en av spillerne en forventer skal stå over.

Selv tror skotten at det blir en ny sjanse for ungguttene, og mener det vil være fullt fortjent.

– Vi får se hva manageren gjør med laguttaket, men jeg tror det bare vil hjelpe for utviklingen deres dersom ungguttene får sjansen igjen. De er unge, men de gir troppen vår så mye. Curtis Jones var på benken igjen sist, og det samme var Neco Williams, sier venstrebacken til Liverpool Echo

– De gjør de så bra på trening, og dersom de har den innstillingen som de har, og fortsetter å vokse med kvalitet og selvtillit, så vil de ha store karrierer. Får de spille på søndag er det et nytt steg for dem, sier han.

– Du så dem mot Everton. Curtis stjal overskriftene, Harvey var strålende, Neco var strålende. Disse guttene gjør det så bra, i en så ung alder, sier han.

Imponert fra tribunen

Robertson var veldig imponert etter 1-0 seieren mot Everton.

– De vil være tålmodige, og forhåpentligvis vil de ta alle mulighetene de får. Det har de gjort så langt, og dersom de får sjansen på søndag, er jeg sikker på at de vil ta den igjen.

Han var tilstede på Anfield mot Everton.

– Jeg satt på tribunen den kampen. Det er klart du blir stolt av dem når du ser at de gjør det så bra. Men for meg var Adam Lallana den beste spilleren på banen, og det viser innstillingen til alle disse guttene. Det viser selvtilliten hele troppen har. Stallen er full av mange unge spillere. Kanskje noen spillere ville blitt påvirket av det, men Adam sa «vet du hva - jeg skal vise dere hvor god jeg er, og jeg vil vise at jeg skal være den beste spilleren». Han var banens beste i min bok. 

– Curtis stakk av med overskriftene og Adrian gjorde noen flotte redninger, men det oppsummerte innstillingen til alle i troppen. Kanskje folk ikke tror oss, men når du ser unggutter som Curtis og Harvey, så presser de Mo Salah, de presser Jordan Henderson i disse posisjonene fordi de er veldig gode, og manageren har vist at han ikke er redd for å bruke dem i store kamper.

Shrewsbury - Liverpool spilles kl. 18.00, og sendes på Viasport 1.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]