– Det er bortkastet tid

Jürgen Klopp fikk en ny tidligkamp som belønning etter å ha refset tv-selskapene forrige helg. – Nå skal jeg slutte å snakke om det, sier han.

27. nov 2020 kl 14.53Jens Bessesen

Etter maktdemonstrasjonen mot Leicester søndag, valgte Jürgen Klopp å lange ut mot tv-selskapene Sky og BT Sports for å sette opp topplag til tidligkamp lørdag etter de har spilt Champions League onsdagen i forkant.

Liverpool møter Brighton til tidligkamp lørdag, og blir på ny straffet av kampprogrammet om tre uker, når det er ligakamp mot Tottenham onsdag kveld, før bortekamp mot Crystal Palace lørdag 19. desember klokken 13.30. 

For øvrig får Crystal Palace nøyaktig samme utgangspunkt til den kampen.

Vil slutte å snakke om det

På fredagens pressekonferanse ble Klopp spurt hva han synes om å få en ny tidligkamp like etter å ha gått hardt ut mot rettighetshaverne.

– Mine tanker om det er klare. Nå sitter jeg her 25 timer før en kamp, og da kan jeg ikke tenke på det. Det skaper problemer for spillerne. Uansett hva jeg sier så hjelper det ikke, så da skal jeg slutte å snakke om det. Det er bortkastet tid, sier han. 

Klopp fikk spørsmål om han nå gir opp kampen for en snillere terminliste.

– Jeg hadde ikke lyst til å skape noen overskrifter. Jeg snakker om dette på generelt grunnlag fordi det er et problem. Nå skal vi spille om 25 timer og jeg konsentrerer meg i kampen. Vi er ikke involvert i avgjørelsene, sier han. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]