Henderson kan bli klar, mens Thiago-mysteriet fortsetter

Jürgen Klopp fikk spørsmål om tilstanden til Jordan Henderson og Thiago Alcantara, men valgte bare å snakke om kapteinen.

27. nov 2020 kl 13.31Jens Bessesen

På fredagens pressekonferanse fikk Jürgen Klopp spørsmål om hvordan det står til med spillerne foran morgendagens kamp mot Brighton. 

Det ble også spesifikt stilt spørsmål om Jordan Henderson og Thiago Alcantara, men Klopp valgte kun å snakke om førstnevnte. 

– Hendo trente i går på deler av lagtreningen, i tillegg til en individuell økt. Vi kommer til å ta avgjørelser tett opp til kampstart og jeg vet ikke hvordan lagoppstillingen blir. Jeg må snakke med det medisinske apparatet, sa Klopp. 

Lang skadeliste

Thiago har ikke spilt siden han ble taklet i kneet av Evertons Richarlison 17. oktober. Det har lenge vært forventet at spanjolen nærmer seg spill, men etter halvannen måned har han fortsatt ikke trent med laget.

Dermed er det lite som tyder på at Thiago blir klar mot Brighton. Kampen kommer etter alle solemerker for tidlig også for Trent Alexander-Arnold, Alex Oxlade-Chamberlain, Naby Keita og Xherdan Shaqiri. Virgil van Dijk og Joe Gomez er som kjent ute med langtidsskader.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]