Shaqiri ute med skade, Thiago muligens klar til neste helgFabinho ble klar, og er inne igjen på laget!

Lagoppstillingen er klar til storkampen mot Leicester.

22. nov 2020 kl 19.16Arild Skjæveland

Jürgen Klopp har fått mange utfordringer han gjerne skulle klart seg uten, og må klare seg uten et halvt lag av spillere som normalt ville vært aktuelle dersom en skulle sette opp Liverpools aller beste lag.

Han har likevel fått noen gode nyheter på skadefronten, og det er ikke noe dårlig lag som skal møte formsterke Leicester City i kveld. Fabinho kommer inn i midtforsvaret, og han går for rutinerte James Milner på høyrebacken. Naby Keita er inne igjen fra start, og også Curtis Jones starter.

På benken sitter unggutten Leighton Clarkson.

Xherdan Shaqiri mister kampen på grunn av skade, rapporterer James Pearce. Det er ikke opplyst hvilken skade det er. David Lynch skriver at Thiago Alcantara ikke ble klar, men at de håper at han blir det til neste helg mot Brighton.

For Leicester ble likevel ikke Timothy Castagne klar. Han er ikke i troppen. Marc Albrighton, som laget straffespark dypt inne i overtiden i samme oppgjør forrige sesong, får sjansen på venstre vingback foran James Justin.

Liverpools lag:

Alisson, Milner, Fabinho, Matip, Robertson, Wijnaldum, Keita, Jones, Jota, Mane, Firmino

Benk:

Adrian, N. Williams, Phillips, Tsimikas, Minamino, Origi, Clarkson.


Leicesters lag:

Schmeichel, Albrighton, Fofana, Evans, Fuchs, Justin, Mendy, Tielemans, Barnes, Maddison, Vardy.


Benk:

Ward, Morgan, Thomas, Choudhury, Praet, Ünder, Iheanacho.


Liverpool - Leicester City spilles søndag kl. 20.15, og sendes på TV 2 Sport Premium og Sumo.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]