– Hans tid vil komme

Takumi Minamino har til sammen fått bare fått 58 minutter i Premier League og 90 minutter i Champions League denne sesongen.

25. nov 2020 kl 14.27Einar Kvande

Takumi Minamino har ikke fått mye spilletid for Liverpool etter overgangen fra RB Salzburg i januar. Sist han startet en kamp var mot Midtjylland den 27. oktober. I Premier League er det blitt fem innhopp fra benken, og til sammen bare 58 minutter på banen. I Champions League har japaneren bare fått spille i to kamper. 

– Han har ingen formsvikt. Taki trener bra. Vi er et sterkt lag offensivt, heldigvis, og har ikke de samme problemene der som i andre posisjoner. Så det er vanskelig å spille seg inn på laget. Det er bare slik det er, uttalte Jürgen Klopp om Minaminos situasjon under sin pressekonferanse tirsdag.

– Som sagt er ikke formen hans dårlig. Han står bare overfor en utfordring. Han er en sensasjonell gutt og en stor spiller, så han vil ta utfordringen på strak arm. Hans tid vil komme, det er det ingen tvil om.

Dersom Liverpool slår Atalanta i kveld, kan det fort bli spilletid på Minamino i de to siste gruppespillkampene, mot Ajax og Midtjylland. Da er Liverpool nemlig sikret avansement til cupspillet, noe som gir Klopp muligheten til å hvile spillere i de to nevnte kampene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]