– Liverpool vil kjøpe midtstopper i januar

Joe Gomez-skaden har ført til endring i planene.

13. nov 2020 kl 07.58 Arild Skjæveland

Liverpool har mistet sine to førstevalg på midtstopperplass med alvorlige kneskader, og både Virgil van Dijk og Joe Gomez kan komme til å miste hele sesongen.

Det gjør at de helrøde kun har én rutinert midtstopper igjen – det er Joel Matip. Fabinho var sett på som en backupløsning i posisjonen, men vil nå komme til å spille der veldig mye denne sesongen. Rhys Williams, Nathaniel Phillips, Billy Koumetio og Sepp van den Berg er urutinerte alternativer.

Det skal spilles 11 kamper før overgangsvinduet åpner i januar. Da kommer Liverpool til å kjøpe, ifølge David Maddock i The Mirror. Han har vært av journalistene som følger klubben veldig tett i en årrekke. 

Må handle

Maddock skriver at Liverpool tvinges ut på overgangsmarkedet i januar. Klubben vurderte allerede å forsterke i den posisjonen når vinduet åpner igjen, før skaden på Joe Gomez inntraff.

Han skriver videre at Ozan Kabak fra Schalke 04 er en spiller klubben har fulgt med på i flere måneder. Han er kun 20 år gammel, og blir sett på som et prosjekt for fremtiden.

Nå vil Klopp trenge en rutinert stopper, som kan gå rett inn på laget. Kalidou Koulibaly blir igjen nevnt. Han er 29 år gammel, og spiller med Sadio Mané på landslaget. De har også spilt sammen i Metz. The Mirror-journalisten skriver at det er en spiller Klopp liker.

Dayot Upamecano fra RB Leipzig er et annet navn som blir nevnt. Liverpool har et godt forhold til Red Bull-klubbene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]