Van Dijk har begynt lett rehabiliteringstrening

Kanskje er det håp for at Liverpools stopperbauta kommer i spill igjen denne sesongen likevel.

20. nov 2020 kl 08.37 Einar Kvande

Daily Mail melder at Virgil van Dijk har begynt lett trening igjen, og nederlenderen er dermed i gang med å bygge seg opp igjen etter korsbåndoperasjonen.

Dette er gode nyheter, selv om midtstopperen fortsatt vil få en kamp mot klokka for å komme i spill igjen denne sesongen.

Van Dijk ble stygt taklet av Everton-keeper Jordan Pickford bare seks minutter ut i Merseyside-derbyet på Goodison Park den 17. oktober, og fikk en grad tre avrivning av fremre korsbånd i høyre kne. Etter en vellykket operasjon i London den 30. oktober, har han nå startet det møysommelige arbeidet med å trene seg opp igjen etter skaden.

Allerede den 18. oktober avslørte Van Dijk at han hadde lagt en rehabiliteringsplan sammen med en knespesialist, og nederlenderen har nå altså begynt med lett trening, som skal forberede kroppen på en mer intens fase to, med hardere rehabiltering.

Selv om Van Dijk har kommet i gang med lett trening mindre enn tre uker etter operasjonen, er det ifølge Daily Mail for tidlig å slå fast at forsvarsspilleren ligger foran skjema, men det er likevel oppmuntrende både for spilleren selv og Liverpool-ledelsen at stopperbautaen er i gang med dette arbeidet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]