Klopp om keepersituasjonen: – Adrián fortjener ikke å avskrives

Hvem står mot Wolverhampton på søndag?

4. des 2020 kl 17.18Øystein Tronstad

– Det er krevende for dem, men keepere må vente på muligheten sin. Det er bare en målvakt på banen. Nå fikk han (Kelleher) muligheten, og han overbeviste alle. Men, Adrián fortjener ikke å avskrives, sa Jürgen Klopp på dagens pressekonferanse etter at det ble spørsmål om hvem som er lagets andrekeeper.

– Han støttet Caoimhín eksepsjonelt bra. Han opptrådte på en utrolig måte etter at han fikk beskjed om at han ikke ville starte. Det står det stor respekt av.

Hvem starter?

Det store spørsmålet nå er hvem Jürgen Klopp velger når Wolverhampton inntar Anfield 20:15 på søndag. En 33-åring eller en 22-åring? Sistnevnte grep uansett muligheten mot Ajax i midtuka.

– Caoimhín gjorde det bra, og jeg har ikke gode grunner for å si at han ikke skal starte mot Wolves. Vi har treningsøkter mellom kampene og han må holde seg frisk. Han har gjort nok for å overbevise meg, det hadde han allerede gjort for lenge siden, men noen ganger må man vente på det riktige øyeblikket.

KEEPERTEAMET: Alisson Becker har hatt sine skadeavbrekk, men både Adrián og Caoimhín Kelleher står klare ved behov.

KEEPERTEAMET: Alisson Becker har hatt sine skadeavbrekk, men både Adrián og Caoimhín Kelleher står klare ved behov.

– Det var en stor avgjørelse å kaste han inn i den kampen, men takk gud, det gikk bra. Det er dessverre ikke alltid tilfellet. Det er ikke fordi at spillerne er dårlige, men det er bare feil timing fra treneren sin side.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]