– Det har vært litt av et år

Slik oppsummerer kaptein Jordan Henderson et 2020 som har gått opp og ned.

23. des 2020 kl 13.35Jens Bessesen

Jordan Henderson beskriver 2020 som et berg-og-dalbane-år, der det har vært både oppturer og nedturer. Liverpool klarte endelig å vinne ligaen etter 30 års ventetid, men har fortsatt ikke fått feiret sammen med supporterne, som følge av koronapandemien.

– Det har vært litt av et år, sier kapteinen til liverpoolfc.com.

Et vanskelig år for mange

Henderson sier det å løfte Premier League-trofeet er noe som har vært en drøm hele karrieren og at det var en utrolig prestasjon av laget, men erkjenner også at fotballen ikke har vært det viktigste i 2020.

– Det finnes viktigere ting i livet enn fotball, og mange folk har lidd gjennom pandemien. Det har vært et annerledes og vanskelig år for mange, sier 30-åringen.

Han håper 2021 bli et år der de gode minnene for folk kommer tettere enn i år.

Nærmer seg ti år

Selv har han hatt et godt år på fotballbanen, og vist at han er en av Premier League-mesternes aller viktigste spillere. Neste år er det ti år og snart 400 kamper siden han kom til Liverpool fra Sunderland.

– Det har vært mange opp- og nedturer, som det er i alle karrierer, sier han og legger til at han setter pris på hvert eneste minutt han har tilbrakt på Merseyside.

– Jeg er veldig takknemlig og stolt over å være del av denne fotballklubben, og jeg håper jeg kan være det i mange år framover. Forhåpentligvis er det mange flere suksesshistorier også i framtiden, sier han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]