Intet nytt om Wijnaldums kontrakt - om fem dager kan han forhandle med andre

Det er bare fem dager til Gini Wijnaldum fritt kan forhandle med klubber i utlandet.

26. des 2020 kl 14.05Jens Bessesen

En av høstens store saker utenfor banen i Liverpool har vært kontraktssituasjonen til Gini Wijnaldum. 30-åringens kontrakt går ut om et halvt år, og fra 1. januar kan han fritt forhandle med klubber i utlandet om en gratis overgang.

Manager Jürgen Klopp har vært klar på at han ønsker å beholde midtbanespilleren han bruker aller mest, men forhandlingene står stille. Ifølge David Ornstein i The Athletic pågår det for øyeblikket ikke samtaler mellom klubb og spillerens agent.

Det er ingen hemmelighet at Barcelona-manager Ronald Koeman er en stor beundrer av Wijnaldum, men storklubben sliter med økonomien og ifølge Ornstein er det derfor ikke gjort noen framskritt i Katalonia. 

Også Inter Milan skal være interessert, men de er avhengige av å kvitte seg med Christian Eriksen før de kan gjøre noen fremstøt.

«Generelt, med lag som må stramme inn på grunn av usikre tider, er gigantlønninger til kontraktløse spillere et fenomen fra fortiden», skriver Ornstein.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]