Curtis Jones:– Jeg ser ikke på meg selv som en etablert førstelagsspiller enda

Den ydmyke tenåringen forteller om den gode sesongen, og aksepterer feil mot West Bromwich.

30. des 2020 kl 12.11Jens Hapnes Rege

Liverpool har måttet se flere av sine beste spillere være ute med lange skadeavbrekk i 2020/21-sesongen. Flere av ungguttene har tatt muligheten de har fått, inkludert Curtis Jones. 

Scouseren har vært en av de beste spillerne den siste tiden, med høydepunktet da han var banens beste mot Tottenham. Allikevel ser han ikke på seg selv som en etablert førstelagsspiller. 

Henter erfaring

– Jeg har forbedret meg mye i 2020, men jeg ser ikke på meg selv som en etablert førstelagsspiller enda, sa 19-åringen til Liverpools hjemmeside.

– Folk som Mo, Sadio og Hendo - det er de jeg regner som etablerte spillere, som vet at de spiller hver uke. Jeg henter fortsatt erfaring. 

– Det har vært en del skader, så jeg har fått muligheter og har tatt dem. Nå er spillere på vei tilbake så jeg må fortsette å prestere og gi trenerne noe å tenke på - forhåpentligvis holder de meg rundt laget.

AVGJØRENDE: Jones har vært en av Liverpools viktigste spillere i høst.

AVGJØRENDE: Jones har vært en av Liverpools viktigste spillere i høst.

Innrømmer feil

Det var den unge scouserens dårlige pasning som ga hjørnesparket som ledet til West Broms utligning søndag kveld. Han tar ansvaret på strak arm. 

– I den forrige kampen gjorde jeg en tabbe. Jeg liker å ta risiko, og kanskje tok jeg en på feil sted til feil sted der. Jeg er en ung gutt, jeg lærer og jeg tar den på strak arm. 

Han prøver å ta inn alle inntrykkene han får, både i Champions League og i hjemlig liga. 

– Champions League-kamper er annerledes enn Premier League-kamper, forskjellige lag spiller ulike formasjoner. Det handler om å ta inn alle inntrykk og bruke det best mulig, forklarer han. 

Jones ser frem til 2021, og ønsker å bli mer innflytelsesrik i kampene. 

– Nå håper jeg å legge til flere mål og målgivende og virkelig bli en spiller som påvirker kampene. Jeg ønsker å bli en viktig spiller i laget, som jeg vet at jeg kan klare. Det er det jeg håper på i 2021, avslutter scouseren. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]