Oxlade-Chamberlain trente med laget

Det var lite som minnet om B- eller juniorlag på Liverpools åpne trening.

8. des 2020 kl 15.15Arild Skjæveland

Liverpool har hatt sin åpne trening på AXA Training Centre i Kirkby, før avreise til Danmark for den siste gruppespillskampen i Champions League mot Midtjylland onsdag kveld.

Jürgen Klopp var hemmelighetsfull rundt lagoppstillingen sin på tirsdagens pressekonferanse, men sa at laget hans ville reise til MCH Arena for å vinne. For verken Midtjylland eller de røde står det noe sportslig på spill i kampen. Liverpool har vunnet gruppen, og danskene er utslått uten sjanse til å nå Europa League.

Hvem som vil være på flyet til Danmark vet vi ikke enda, men dersom det er de som deltok på den åpne treningen vil Klopp stille et sterkt lag. På video fra treningen kunne en se spillere som Sadio Mané, Jordan Henderson, Trent Alexander-Arnold, Fabinho og Mohamed Salah. Vi regner med det kommer mer informasjon og treningsbilder utover dagen.

Han sa tidligere på tirsdag at ingen av spillerne som har vært skadet vil være aktuelle mot Midtjylland, så det var overraskende å se Alex Oxlade-Chamberlain på trening med laget for første gang siden kneskaden han fikk i pre-season.

Ifølge Paul Gorst i Liverpool Echo vil Oxlade-Chamberlain kunne være aktuell mot Fulham.

Midtjylland - Liverpool spilles onsdag kl. 18.55, og sendes på TV 2 Sport 1, Sumo og Viaplay.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]