Scott Parker før søndagens oppgjør:– Vi spiller mot det beste laget i England og Europa de siste 18 månedene

Fulhams ferske manager er klar over utfordringen hans mannskap står overfor.

11. des 2020 kl 21.30Jens Hapnes Rege

Scott Parker ledet Fulham opp til Premier League i sin første sesong i lederstolen på Craven Cottage, men får en vanskelig oppgave med å holde London-laget oppe i den øverste divisjonen. 

Etter 11 runder ligger laget hans på 17. plass, bare ett poeng foran Burnley og West Bromwich, som ligger under nedrykksstreken. 

Den ferske manageren sier at laget hans er selvsikre på tross av styrkeforholdet søndag kveld. 

Det beste laget

– Vi er alltid selvsikre. Vi er hvor vi er på tabellen, men vi er alltid selvsikre inn mot hver kamp. Vi forstår utfordringen vi står overfor, sa briten på sin pressekonferanse før søndagens kamp.

– Vi spiller mot det som sannsynligvis har vært det beste laget i England og Europa de siste 18 månedene. Det er en stor utfordring, men som forrige uke mot Manchester City ønsker vi å skape problemer for dem.

Fulham har hatt et tøft kampprogram den siste tiden, men har kommet greit ut av det. Parker sier at laget må forsøke å skape problemer for de regjerende mesterne. 

– Det har vært en vanskelig måned for oss og de er et lag av den øverste klassen. Vi er et lag som er på vei i den riktige retningen. Vi skal prøve å skape så mange problemer som mulig for Liverpool. 

– Alle kamper er forskjellige. Det viktigste er at vi er fleksible, og at vi kan takle så mange av deres trusler som mulig. Vi må prøve å takle problemene Liverpool gir oss på søndag, sa han om Klopps Liverpool.

Hjemmefordel

En av fordelene Fulham har søndag kveld er at de får ønske supporterne tilbake på tribunen. Det ser Fulhams manager frem mot. 

– Fansen kan ha en stor påvirkning. Spillet vårt handler om lidenskap, og heldigvis får vi supportere tilbake på stadion i helgen. Vi ser frem mot det, og forhåpentligvis gir det oss det lille ekstra. 

– Man trenger den 12. mannen på stadion. Man ønsker å dele øyeblikkene og minnene med fansen. Jeg håper supporterne gleder seg og at de virkelig stiller seg bak oss, sa 40-åringen om tilskuere på tribunen. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]