Loris Karius kommer tilbake til Liverpool etter denne sesongen

Besiktas skal ikke ønske å forlenge låneavtalen med den tyske keeperen.

21. feb 2020 kl 15.00 Torbjørn Flatin

Ifølge velinformerte James Pearce hos The Athletic har Besiktas nå besluttet ikke å signere en permanent avtale med Loris Karius etter denne sesongen, eller forlenge den nåværende låneavtalen med ytterligere en sesong.

Tyrkerne hadde en klausul om kjøp som ville gi Liverpool £7.25M dersom visse kriterier ble oppfylt, men Besiktas skal ha besluttet at det er best at Loris Karius reiser tilbake til Merseyside etter sesongen.

Trolig salg eller utlån

Trolig vil ikke 26-årige Karius, som først og fremst vil bli husket for den famøse finalen i Champions League i 2018, ha noen fremtid hos de røde. Hans kontrakt går ut i 2022 og en ser for seg et salg eller en ny utlånsperiode.

Ifølge The Athletic skal Adrian, som har imponert som andrekeeper denne sesongen, være tilfreds med sin posisjon i klubben. Det kan i tillegg bli aktuelt å låne ut unge Caoimhin Kelleher, mens det vil bli vurdert å gi ny kontrakt med rutinerte Andy Lonergan som skal ha imponert med sin innstilling under trening på Melwood.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]