Norwich sin nummer 14 er en spiller Liverpool skal ha på blokka

Nytt møte med Todd Cantwell til helgen.

12. feb 2020 kl 17.34 Arild Skjæveland

I sesongens første ligakamp var Norwich en motstander med mange ukjente navn. Teemu Pukki fant veien til nettmaskene, og unggutten Todd Cantwell imponerte i rommet bak finnen, på en dag der Liverpool vant 4-1 men likevel var «shaky» i perioder.

Siden sist har Cantwell fylt 21 år, og scoret seks Premier League-mål. Han har også to målgivende for et Norwich-lag som har slitt med å score mål.

Sammen med Pukki og Emiliano Buendia står han bak det meste Norwich skaper offensivt.

Følges av Liverpool?

Cantwell spiller på venstresiden i angrepet, men har også kamper sentralt bak Pukki. Kanskje er han et navn vi vil se bli linket oftere dersom Adam Lallana bestemmer seg for å prøve seg i en annen klubb.

Han skal være en spiller Liverpool har på blokka. Ifølge David Ornstein i The Athletic 

– Vi vet ikke om Cantwell plutselig har dukket opp på klubbens radar. Ifølge informasjonen min, så er det interesse for ham til sommeren, fra klubber som Liverpool, Tottenham, Manchester United og Manchester City, sier den tidligere BBC-journalisten i sin podcast «The Ornstein & Chapman Podcast» fra tidlig i januar

Hans kollega Dominic Fifield mener at selv Norwich er overrasket over sesongen Cantwell har hatt.

– Det merkelige med Todd Cantwell-saken, er at han nesten har overrasket Norwich i tillegg, for de så ikke på ham som et førstevalg fra start i fjor sommer. Jeg tror ikke han spilte så mye i Championship, sier Fifield i podcasten.

Norwich - Liverpool spilles lørdag kl. 18.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]