Visste ikke at han ville få medalje for å vinne Premier League

Det fant Sadio Mané ut nylig.

28. feb 2020 kl 11.37 Arve Vassbotten

Liverpool leder Premier League med 22 poeng, og om ikke alt kollapser de neste par månedene blir det ligaseier for første gang på 30 år.

– Jeg hørte i går at hvis vi vinner serien, så får vi medalje. Det hadde jeg ikke hørt om før. Men jeg bryr meg ikke om medaljer, sier Mané til BBC.

Etter forrige sesong fikk Manchester City 40 medaljer de kunne dele ut til spillere og ledere i klubben. Alle spillere som har minst 5 kamper i serien får automatisk medalje.

Til tross for dominansen denne sesongen. Mener Mané laget har kjempet hardt for å få det til å se enkelt ut.

– Enkelt? Jeg skulle ønske det var sånn. Vi vet at Premier League er den beste ligaen i verden, og i hver eneste kamp må du gi 100 prosent hvis du vil vinne.

– Det er det vi alltid forsøker på, og jeg synes det har fungert bra, men vi må fortsette å jobbe hardt for å få det vi vil ha, sier han videre.

Mener Klopp fortjener statue

– Målet fra starten av sesongen var å vinne serien, så hvis vi vinner, vil det være storartet for klubben og fansen.

Nå har både Bill Shankly og Bob Paisley fått statue utenfor Anfield. Mané mener Klopp også fortjener det etter hvert. 

– Jeg tror absolutt at han vil få en. Han er en stor manager, som gjør det bra for klubben og spillerne. Han har en spesifikk måte å gjøre ting på, og han gir spillerne mye ansvar på banen, som er viktig. Samtidig er han veldig vennlig overfor spillerne, og det er en av hans styrker, sier Mané.

Lørdag klokka 18.30 er Watford motstander på Vicarage Road. Kampen vises på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]