At samtlige kamper sendes på TV med tomme tribuner kan være en mulig løsning

TV-selskapene skal være i samtaler.

27. mar 2020 kl 11.22 Arild Skjæveland

Rettighetshaverne BT Sport og Sky Sports diskuterer muligheten til å vise samtlige Premier League-kamper, inkludert kampene med avspark lørdag kl. 16.00, som del av en nødløsning på grunn av Korona-viruset.

Vanligvis sendes ikke 16-kampen på lørdager i England, men dette diskuteres nå som en løsning for å hindre at supportere samles ved stadion, og ønsker å se kamper som uansett må gå bak lukkede dører. Det rapporterer John Cross i The Mirror.

Samlinger utenfor stadion er det klubbene, politiet og ambulansepersonell frykter mest, og dersom alle kampene kan sendes på TV vil det kunne lette på problemet. Det kan være en løsning, selv om Premier League vil være motstander av det.

Lunkne spillere

Ifølge Cross vil en slik løsning bli møtt med motstand fra spillere, på grunn av risikoen for å bli smittet og videre smitte sine familier.

Det er godt over 700 millioner pund som står på spill for klubbene fra rettighetshaverne, dersom sesongen ikke ferdigspilles.

Diskusjonene mellom TV-selskapene skal være på et tidlig stadium, men ifølge Cross kan det komme på agendaen for Premier League-møtet neste uke.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]