Liverpool FC vil ha fokus på håndhygiene i forbindelse med helgens kamp

Klubben har kommet med en pressemelding.

5. mar 2020 kl 18.47 Arild Skjæveland

Det er ingen tvil om at Korona-viruset dominerer nyhetsbildet, både i England og her hjemme. Så langt har det kun vært snakk om at kamper kan bli spilt foran tomme tribuner for å forhindre smitte, men det er ingen umiddelbar fare for at det skal skje.

Jürgen Klopp ville ikke snakke om viruset da han ble spurt etter Chelsea-kampen, og lar ekspertene ta seg av å svare på slike spørsmål. Nå har Liverpool FC kommet med en pressemelding før helgens kamp mot Bournemouth.

Der skriver klubben at de har gjort en rekke tiltak. For de ansatte i klubben, har alle utenlandsreiser til land med høy risiko nå blitt avlyst. Klubben vil minne alle på god håndhygiene, og gjester på treningsfeltet må fylle ut et skjema om sin egen helse.

Fokus på Anfield

Til lørdagens kamp vil det bli utplassert håndprodukter og antibac på alle toalettene på Anfield, i tillegg til informasjonsplakater med råd om å ta ansvar for sin egen personlige hygiene. 

Klubben kommer ikke til å ha maskoter på banen til denne kampen. Enhver supporter med symptomer, oppfordres til å isolere seg. 

Liverpool - Bournemouth spilles lørdag kl. 13.30, og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]