– Prestasjonen var på øverste hylle

James Milner mener de røde leverte en god forestilling mot Atletico.

12. mar 2020 kl 00.11 Kenneth Baraas

Det ville seg ikke helt for de rødkledde i åttendedelsfinalen mot Atletico Madrid. Sjansesløseriet straffet seg, da Adrian viste svakhetstegn i motsatt ende av banen. 

Rett etter kamp ble Milner intervjuet, og reporteren startet med å spørre på svak engelsk om hva Milner tenkte om denne «katastrofen». Liverpool-spilleren ba om å få spørsmålet på nytt, og da omformulerte reporteren til «katastrofe-resultat». 

– Det er et dårlig spørsmål for å være ærlig. Det er så klart et skuffende resultat, men jeg synes vi gjorde en god prestasjon. Vi kontrollerte kampen frem til deres første mål, og det endret dessverre kampen, sa Milner rett etter kampen. 

– Det var ikke så mye som manglet. Vi hadde alle sjansene, vi hadde spillet. De hadde ikke noe særlig med sjanser før helt på slutten, og etter det måtte vi jage.

– Prestasjonen fram til da var på øverste hylle, men vi burde scoret flere mål. De er et godt lag, vanskelige å spille mot, og de forsvarer seg bra. Antallet sjanser viser hvor godt vi spilte i dag. 

– Vi vil selvfølgelig vinne alle turneringer, men vi vil selvfølgelig løfte oss i ligaen og gå for ligagullet, avslutter engelskmannen.  

Har du innspill til journalisten?
[email protected]