– Sist uke var det min tur til å ha viruset

Tidligere Liverpool-keeper Pepe Reina isolerte seg fra familien.

25. mar 2020 kl 08.35 Arve Vassbotten

Liverpools tidligere keeper Pepe Reina isolerte seg etter at han ble sjuk i forrige uke, og føler seg sikkert på at han hadde koronaviruset.

– Sist uke var det min tur til å ha viruset. Det har vært en annerledes uke, der jeg har tatt forholdsregler for å ikke smitte de jeg lever med, sier den nåværende Aston Villa-keeperen i et intervju på spansk radio, som er gjengitt i The Times

– Her blir det ikke testet om man ikke er i veldig dårlig tilstand, men etter å ha snakket med leger, hadde jeg symptomene som stemmer overens med det. Jeg har ikke noen offisiell bekreftelse på at det var det, men alt peker mot det, sier Reina.

– Fotball kommer i andre rekke

Premier League kommer ikke i gang igjen før tidligst 30. april. Men det er ikke i fokuset til Reina akkurat nå. 

– Fotball kommer i andre rekke. Jeg bryr meg ikke så mye egentlig. Folks helse går foran alt annet.

– Jeg vet ikke om vi vil spille igjen denne sesongen. Vi må være forsiktige når vi snakker om datoer og frister. Jeg forstår at det er økonomiske interesser og mye som står på spill, men som på andre sektorer, så er det ikke så mye poeng å spille uten fans. Folk må få nyte det, mener Reina.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]