– Det er noe helt eget ved ham

Reina kan få sin Aston Villa-debut i dag.

18. jan 2020 kl 11.44 Kenneth Baraas

José «Pepe» Reina satt på tribunen forrige helg og fikk se Liverpools tittelutfordrer Manchester City valse over sin nye klubb.

I målet sto norske Ørjan Håskjold Nyland, som måtte hente ut seks baller fra eget nett. Ut ifra Aston Villa-managerens uttalelser, er det mye som tyder på at den tidligere Liverpool-spilleren vil gå rett inn på laget i dagens kamp mot Brighton.

– Og likevel så signerte han! Sa Dean Smith spøkefullt om Reina etter tapet mot City, ifølge The Telegraph

– Pepe Reinas erfaring gjør at han automatisk vil bli respektert i garderoben. Han har tross alt vunnet fotball-VM. 

– Det er noe eget ved ham, du kan se det på treningsanlegget - en slags aura. Hvis prestasjonene ikke er gode nok, så er han en som ikke vil akseptere det. Det er helt sikkert. Han er trolig akkurat det vi trenger i garderoben for øyeblikket. 

– Vi har en ganske ung tropp, vi signerte flere unge spillere med potensiale i sommer. Disse spillerne kan innfri sitt det med hjelp fra Reina. 

– Jeg ville ikke hentet inn noen hvis jeg ikke trodde at de kunne spille med en gang. Etter å ha sett ham på trening, og hørt hva han har sagt, så er han definitivt klar, sier manageren.

– Vi vet hva hvordan resten av sesongen blir, vi har historie som forteller deg det. Spillerne vet det, for å holde oss i ligaen må vi kjemper for hvert eneste poeng. 

LENGE SIDEN SIST: Pepe Reina har hatt en lang karriere. Her maner han troppene mot Everton i 2013.

LENGE SIDEN SIST: Pepe Reina har hatt en lang karriere. Her maner han troppene mot Everton i 2013.

Verdens beste liga

Den spanske sisteskansen spilte for Liverpool fra 2005 til 2014, før turen gikk til Napoli. 37-åringen kommer på lån fra AC Milan, men virker å sette pris på muligheten til å spille i Premier League igjen. 

– Det er en fantastisk liga - trolig den beste i verden, sier Reina til Aston Villas offisielle hjemmeside

– Den har historiske og ikoniske lag, så jeg kan ikke vente til å komme meg ut på banen og gi alt for laget. 

Liverpool-supportere kan få et gjensyn med sin tidligere favoritt den 11. april. Da gjester Aston Villa Anfield, i noe som kan bli en hektisk aften for skuddstopperen.

Brighton - Aston Villa spilles 16:00, og kan følges på TV 2s målshow på TV 2 Sport Premium 2. 

Har du innspill til journalisten?
[email protected]