– Klopp mente det var best

Brewster skulle gjerne trent med Mané, Salah og Firmino hver dag, men ser at et utlån er det rette for ham.

18. jan 2020 kl 10.02 Kenneth Baraas

Rhian Brewster har byttet ut en treningshverdag i Liverpool med opprykkskamp i Swansea. 19-åringen avslører at det var Jürgen Klopps avgjørelse å sende ham på lån. 

– Jeg har lært masse av Sadio, Bobby og Mo. Noe av det beste man kan gjøre er å trene med dem, på grunn av kvaliteten de viser med og uten ball, sier Brewster, ifølge Mirror

– Hvis jeg kunne lært litt fra alle tre så ville det vært veldig fint, men Jürgen mente at et utlån var det beste for meg. Det er drømmen å spille for Liverpool uke ut og uke inn, men det var en god del lag som ønsket meg da det ble klart at jeg skulle på utlån. 

– Jeg mener Swansea var det beste valget for meg. De spiller god fotball slik som Liverpool, noe som gjør det enklere. Jeg føler jeg har kommet godt til rette her. 

– Det er veldig annerledes enn hva jeg er vant fra der jeg kommer fra, London, og oppe i nord. Det er veldig annerledes, men det er fint også - stile og rolig. Det er fint å våkne opp om morgenen å se stranden. Men jeg må innrømme at det er veldig kaldt.

MÅLLØST: Brewster og Swansea spilte 0-0 mot Cardiff i ungguttens debut i den hvite trøya.

MÅLLØST: Brewster og Swansea spilte 0-0 mot Cardiff i ungguttens debut i den hvite trøya.

Kjentfolk

I tillegg til å trene under sin tidligere manager på aldersbestemte landslag, Steve Cooper, har også lagkamerater fra samme landslag ankommet klubben på lån. Chelsea-duoen Conor Gallagher og Marc Guehi har fulgt etter Brewster til Wales. 

– Det hjelper veldig at Marc og Conor også kommer hit, og i tillegg kjenner jeg Yan Dhanda fra Liverpool. De følger etter meg! 

– Vi har spilt sammen tidligere, og nå ønsker jeg å spiller for noe (opprykk). Jeg har fått et veldig godt inntrykk av Swansea, og jeg tror dette er den rette klubben for meg - og det vil jeg også vise. 

– Jeg ønsker å score mål, men det handler ikke om meg. Jeg har kommet for å hjelpe laget til å rykke opp, og jeg vil gjøre alt som trengs.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]