Slik trener Liverpool-stjernene:Cristiano Ronaldo hadde neppe sett for seg at han skulle bli knust av en 17 år gammel Liverpool-spiller

I disse korona-tider lanseres den ene utfordringen etter den andre på sosiale medier, og disse går som en farsott også blant profesjonelle fotballspillere.

7. apr 2020 kl 11.31 Einar Kvande

Cristiano Ronaldo klarte 142 tå-toucher på 45 sekunder i utfordringen som har fått navnet Nike Living Room Cup. Mange trodde det ville være en uslåelig rekord. Og det var det også, helt til den 17 år gamle Liverpool-spilleren Harvey Elliott tok utfordringen. Han klarte hele 146 tå-toucher på 45 sekunder. Det kan du se i Instagram-klippet under.

Mon tro om ikke Ronaldo ligger i hardtrening for å slå rekorden allerede!?

For å sette Elliotts prestasjon i perspektiv klarte Xherdan Shaqiri til sammenligning 80 repetisjoner.

Liverpool-spillere som trener alternativt har lagt ut en rekke filmsnutter av seg selv de siste dagene. Georginio Wijnaldum og Trent Alexander-Arnold jobber med kjernemuskulaturen, mens Dejan Lovren imponerer med leken triksing med ball. Mohamed Salah har trent i hagen sammen med sin datter, men har også jobbet i styrkerommet.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]