English Football League:Ikke tilbake på treningsfeltet før tidligst 16. mai

Brevet som formann i EFL, Rick Parry, har sendt sine medlemsklubber skulle også gi en god pekepinn på hva som vil skje med Premier League.

9. apr 2020 kl 15.04 Einar Kvande

I et brev som English Football League har sendt ut til sine medlemsklubber går det frem at det ikke er aktuelt med fellestreninger for klubbene i Championship, League One og League Two før tidligst 16. mai.

Det estimeres også at EFL vil trenge 56 dager til å fullføre sesongen. Det gjenstår 113 kamper i de tre divisjonene.

Man har fortsatt håp om å klare å fullføre sesongen i løpet av sommermånedene.

Formann Rick Parry antar at kampene i EFL vil bli spilt bak lukkede dører, og målet er å starte med dette i juni. Man planlegger at play-off skal gå av stabelen som vanlig, med semifinaler over to kamper og en finale i hver divisjon.

Han anbefaler også EFL-klubbene å sende sine spillere på ferie denne måneden, for det vil ikke være tid til det i sommer. Parry skriver at det sannsynligvis ikke blir noen ferie mellom 2019/20 og 2020/21-sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]