Riise sendt til sykehus etter bilulykke

John Arne Riise og datteren Ariana var involvert i en bilulykke utenfor Ålesund i natt.

8. apr 2020 kl 08.27 Einar Kvande

Det er John Arne Riises manager, Erland Bakke, som overfor Dagbladet bekrefter at det var den tidligere Liverpool-spilleren og hans datter som var involvert i en trafikkulykke utenfor Ålesund natt til onsdag.

- Han kjørte sin datter Ariana hjem til Ålesund. Rett før ankomst var det en hindring i veibanen som medførte at John Arne Riise svingte raskt til venstre og kolliderte med autovernet, skriver Bakke i en epost til Dagbladet.

Fraktet til sykehus

Riise og datteren ble fraktet til sykehus for en sjekk etter ulykken. Det skal ikke være mistanke om promillekjøring eller andre straffebare forhold i forbindelse med hendelsen.

- Begge er fraktet til sykehus for rutinemessig kontroll, og har det etter forholdene bra. Planen var å kjøre tur/retur Tønsberg i løp av natten. Nå blir han liggende på sykehus til i morgen tidlig, skriver Bakke i mailen til Dagbladet.

Politiet i Møre og Romsdal meldte ulykken på innfartsveien til Ålesund på Twitter litt før klokken 02.00. Det ble da rapportert at det var en bil involvert, som lå på siden midt i veibanen. De to personene som hadde vært i bilen var ute av kjøretøyet og ved bevissthet. 

Ulykken skjedde 200 meter vest for en rundkjøring på Lerstad. Da nødetatene kom frem til stedet ble det konkludert med at det ikke var store personskader, men bilen var ikke i kjørbar stand.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]