Chelsea-stopper prøver å overtale Werner om å komme til Stamford Bridge

London-klubben er ute etter spissen.

29. mai 2020 kl 10.20 Arild Skjæveland

I fjor sommer hadde Chelsea overgangsnekt fra FIFA, og måtte klare seg uten nye spillere. Det forbudet ble anket og opphevet før januarvinduet, men da fikk ikke Frank Lampard inn noen nye spillere.

Chelsea er på jakt etter en spiss, og har Timo Werner høyt på ønskelisten. Ifølge Christian Falk i Bild, som har fulgt situasjonen til spissen, har Chelsea og Manchester United snakket med spillerens agent.

Liverpool har lenge vært i førersetet, og det er til Anfield han ønsker seg, men verken Liverpool eller noen av de andre engelske klubbene skal være villig til å betale de €55 millionene som utkjøpsklausulen hans er på, på grunn av Korona-pandemien og hvordan markedet har endret seg. RB Leipzig har på sin side sagt at de ikke kommer til å senke på kravet, og sier at prisen er satt.

Bruker Rüdiger for å overtale ham

Fredag morgen skriver Falk på Twitter at pokerspillet rundt Werner fortsetter, og at Chelsea-stopperen Antonio Rüdiger er en venn av RB Leipzig-angriperen.

De spilte sammen i VfB Stuttgart, og spiller sammen på landslaget. Rüdiger forsøker nå å overbevise spilleren om at han skal komme til Chelsea.

Werner skal allerede ha vært i samtaler med Jürgen Klopp, som er veldig begeistret for spissen - men ifølge David Maddock i The Mirror skal ikke Liverpool være villig til å betale mer enn 30 millioner pund slik markedet er nå.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]