The Mirror:– Liverpool nekter å betale mer enn 30 millioner pund for Werner, og er klare til å trekke seg

Liverpool kommer ikke til å betale Timo Werners utkjøpsklausul.

27. mai 2020 kl 22.05 Arild Skjæveland

Timo Werner er den store overgangssagaen denne våren. Spilleren vil til Liverpool, han har vært i samtaler med Jürgen Klopp, og så ut til å bli klubbens store sommerkjøp før Korona-pandemien gjorde alt usikkert.

Nå rapporterer David Maddock, en av de mer tabloide journalistene som følger Liverpool tettest, at de helrøde er klare for å trekke seg.

Det skal være uaktuelt å betale utkjøpslausulen til Werner, som skal være på ca 55 millioner pund. Slik situasjonen er nå, er ikke RB Leipzig villige til å forhandle om en pris på under 50 millioner, rapporterer journalisten.

Mener markedet har endret seg

Ifølge Maddock har Klopp vært ærlig med Werner om situasjonen. Liverpool mener at markedet har forandret seg, og at spillerens verdi nå er en annen en før Korona-pandemien satte alle overganger på hold.

Situasjonen gjør at Liverpool vil få minst 100 millioner pund mindre i inntekter over de neste 12 månedene - noe som også gjelder de andre toppklubbene i Europa, og vil endre overgangsmarkedet fullstendig.

Maddock skriver videre at Liverpool har et godt forhold til RB Leipzig, men at klubben nå verdsetter spilleren til mindre enn 30 millioner pund.

Werner vil være tilgjengelig for 35 millioner pund neste sommer, etter en klausul i kontrakten - men storklubber som Barcelona, Inter, Chelsea og Manchester United er også ute etter spissen denne sommeren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]