– For å være ærlig, så stjal jeg feiringen

Gini Wijnaldum om målfeiringen sin.

19. mai 2020 kl 14.23 Arve Vassbotten

Når Georginio Wijnaldum har scoret for Liverpool og landslaget denne sesongen, har han ofte feiret med å først å ta en surfeaktig bevegelse, og så flekse muskler. Til Liverpoolfc.com snakker han om opphavet til feiringen.

– For å være ærlig, så har jeg kopiert den, jeg stjal den fra en rapper som heter Young M.A. Jeg så henne gjøre det i et videoklipp og tenkte: «det var fint, jeg skal gjøre det når jeg scorer», sier han.

Opphavet kan du se 1:30 ut i denne videoen.

– Men jeg vil være mer som Firmino, siden han har så mange feiringer, så forhåpentligvis kan jeg gjøre mange - og det betyr i så fall at jeg scorer ofte.

Så langt denne sesongen har han scoret fem ganger for Liverpool. 

– Jeg håper å kunne ha flere på repertoaret, men denne stjal jeg fra Young M.A, så jeg håper hun ikke er sur for det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]