Henderson om å løfte Premier League-trofeet uten supportere

Det kan bli en uvanlig premieseremoni for Liverpool-spillerne.

27. mai 2020 kl 10.54 Kenneth Baraas

Denne uka vil trolig spillerne gjenoppta trening med full kroppskontakt. Det er nok et steg i retning oppstart av ligaen, og Jordan Henderson kan forteller om at alt er i rute på Melwood.

– Etter noen uker med full trening, så vil vi forhåpentligvis være tilbake der vi slapp, sier kapteinen til BBC Radio 5 Live.

– Min mening er så snart alle føler seg komfortable, og så snart det er trygt å gjøre det (starte sesongen). Vi blir vi veiledet av eksperter og leger om hva de anser som trygt å gjøre.

– For oss i Liverpool har det vært veldig bra. Det har vært flott å komme tilbake og alle har følt seg komfortable og trygge, ellers hadde vi ikke kommet tilbake. Forhåpentligvis er det tilfellet i hele Premier League.

Merkelig følelse

Liverpool leder ligaen med 25 poeng ned til Manchester City, og de røde er kun to seire unna å sikre et etterlengtet ligagull - men det må i så fall løftes for tomme tribuner. 

– Selvfølgelig vil det føles annerledes. Det ville vært ganske rart å motta et trofé uten noen fans til stede, innrømmer 29-åringen.

– Det er fremdeles ikke over. Vi har fortsatt arbeid å gjøre, og vi må fortsatt prestere på et høyt nivå helt til sesongen er ferdig, fordi vi ønsker å avslutte så sterkt som mulig. 

– Etter det, enten vi vinner eller hva som skjer, så det å motta pokalen uten fans… vi må bare takle det når det kommer. Forhåpentligvis skjer det. Vi er fortsatt i en veldig god posisjon.

– Det vil bety at vi har vunnet Premier League og det vil vi være veldig fornøyde med - og når supportere får lov til å komme tilbake på stadion, er jeg sikker på at vi vil ha en feiring sammen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]