– Jeg håper og tror at Liverpool ser at jeg er blitt bedre etter spill i tysk fotball

Utlånte Taiwo Awoniyi forteller om sin tid i Bundesliga.

20. mai 2020 kl 10.25 Torbjørn Flatin

Liverpools utlånte Taiwo Awoniyi brukte kun fem minutter til han kom inn fra benken sist helg og hjalp Mainz til å komme tilbake og greie 2-2 mot Køln.

– Jeg hadde en god følelse under kampen og jeg har alltid vært positiv angående mitt eget spill, kan en meget fornøyd Taiwo fortelle liverpoolfc.com.

– Det å komme inn fra benken dreier seg om å gjøre det beste du kan og prøve å utgjøre en forskjell da laget er i en vanskelig situasjon. Det er hva som skjedde her. Forhåpentligvis greier jeg å ta med meg dette videre.

Har utviklet seg

Angriperen har vært på utlån i Belgia, Nederland og Tyskland, og er en av de spillerne det synes vil være vanskelig å skaffe en arbeidstillatelse med manglende seniorlandskamp for Nigeria. 22-åringen har imidlertid ikke gitt opp en fremtidig karriere i Liverpool FC.

– Jeg har kommet hit for å bli bedre. Selv om jeg ikke har spilt på en stund synes jeg det som skjedde på søndag virkelig viste at jeg har tatt nye steg siden jeg kom til Tyskland. Det er målet du har på utlån.

– Jeg vet jeg har forbedret mitt spill og jeg tror de fleste trenerne til Liverpool også har sett det.

– Jeg må sørge for å utvikle meg og arbeide med mine svakere sider. Når jeg er tilbake i LFC håper jeg de vil se det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]