Chirivella forklarer hvorfor han måtte forlate Liverpool

Spanjolen ser på overgangen til FC Nantes som en god mulighet.

13. jun 2020 kl 10.00 Einar Kvande

Pedro Chirivella signerte i går en treårskontrakt med franske FC Nantes, og forlater Liverpool når kontrakten med Anfield-klubben løper ut den 30. juni.

Liverpool ønsket å beholde 23-åringen, og tilbød ham en ny kontrakt, men midtbanespilleren takket nei til tilbudet.

– Det var ikke enkelt å få spilletid i Liverpool, og på dette stadiet av karrieren min må jeg spille kamper, er forklaringen som Chirivella gir Nantes sin offisielle nettside på hvorfor han ønsket å skifte beite.

– Jeg er veldig takknemlig for tiden jeg har hatt i Liverpool. Jürgen Klopp har vært veldig grei med meg, og jeg kan bare takke ham. Det du ser på TV er slik han er i det virkelige livet. Jeg kommer til å fortelle barna mine og barnebarna mine at jeg ble trent av en av de beste trenerne i fotballhistorien.

– En viktig klubb i Frankrike

– Jeg kjente til FC Nantes før jeg signerte for dem. De er en veldig viktig klubb i Frankrike, men en flott historie, fortsetter spanjolen.

– Det er en veldig god mulighet for meg å komme til Nantes. 

– Jeg kjenner ikke byen ennå, men alle har sagt fine ting om den. Jeg gleder meg til å finne ut mer om den.

Chirivellas nye klubb kom på 13. plass i Ligue 1 denne sesongen, noe som er en plass lavere på tabellen enn i 2018/19-sesongen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]