Joel Matip om returen:– Et spesielt øyeblikk

Midtstopperen gleder seg til å returnere mot Everton, men understreker at det vil bli tøft og spesielt.

20. jun 2020 kl 14.30 Jens Hapnes Rege

Joël Matip og Joe Gomez kjemper om stopperplassen ved siden av gigantiske Virgil van Dijk. 

Kameruneren Matip scoret i den siste treningskampen mot Blackburn, og det blir spennende å se om Klopp går for den mer rutinerte 28-åringen eller Gomez. I et intervju med Liverpools hjemmeside snakker den førstnevnte stopperen om forventningene sine til søndagens kamp.

Spesiell kamp

– Hver kamp blir vanskelig, det har ikke noe å si hvem vi møter. Nå møter vi Everton og det er en spesiell kamp for begge lagene, men å begynne igjen vil være et rart og et spesielt øyeblikk for ethvert lag. 

– Det har ikke noe å si hvilket lag vi møter eller hva omstendighetene er, vi prøver bare å forberede oss så godt som mulig på å starte bra fra første sekund vi er tilbake på banen, tilbake på en stadion for en skikkelig Premier League-kamp. 

KLOPPS UTVALGTE? Jevngamle Matip og Van Dijk kan starte mot Everton.

KLOPPS UTVALGTE? Jevngamle Matip og Van Dijk kan starte mot Everton.

– Det er fantastisk å være tilbake med ballen og å se frem mot å være på banen og spille skikkelige kamper. Det blir fantastisk å være tilbake på banen. 

– Omstendighetene er vanskelig for hvert lag, men vi er alle godt forberedt og selvsikre på at vi kan slå fra oss, sier han om perioden fremover.

En kamp av gangen

Matip understreker poenget flere Liverpool-spillere har uttalt de siste dagene, at de ønsker å avslutte sesongen så godt som overhodet mulig.

– Vi ønsker å gjøre dette så godt som vi kan. Ingen vil stoppe dersom vi oppnår noe, vi ser bare frem til den neste kampen og den neste kampen, det er slik vi gjør det for øyeblikket. 

– Det var rart å vente og være så nære, men man vet aldri hva som kunne ha skjedd. Vi er glade for at vi kan spille igjen, og vi må gjøre det beste ut av det. 

Søndag får vi vite hvilken stopperduo Klopp foretrekker, når Liverpool møter Everton søndag 20.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]