Endelig tilbake i troppen etter skader

Jürgen Klopp kan glede seg over å ha en viktig duo tilgjengelig igjen foran søndagens kamp mot Manchester United.

17. jan 2020 kl 16.34 Einar Kvande

Fabinho og Joël Matip ligger an til å bli inkludert i Liverpool-troppen til den viktige hjemmekampen mot Manchester United på søndag.

Duoen har trent for fullt i to dager uten å kjenne noen ettervirkninger etter skadene som har holdt dem ute en stund. Fabinho måtte byttes ut etter 18 minutter av hjemmekampen mot Napoli den 27. november, etter å ha fått en skade i venstre ankel. Matip fikk en smell i det ene kneet i kampen mot Sheffield United den 28. september, og måtte stå over det påfølgende Champions League-oppgjøret mot Salzburg. Han spilte så kampen mot Manchester United på Old Trafford, før han fikk et lengre opphold på sidelijen.

– Ja, det ser ut som Joël og Fabinho vil være tilbake, sa Jürgen Klopp da han ble spurt som skadesituasjonen under dagens pressekonferanse.

– De trente helt som normalt i går og også dagen før. Så det betyr at de sannsynligvis blir å finne i troppen.

Trio er ute

Naby Keita, Dejan Lovren og James Milner er imidlertid ikke aktuelle til søndagens kamp mot de røde djevlene fra Manchester.

– Disse tre kommer stadig nærmere et comeback. Jeg tror Dejan vil trene for fullt fra mandag av. Jeg vet ikke eksakt når de to andre vil være tilbake i full trening. Vi kan ikke forhaste oss. Jeg tar dem tilbake i trening når noen forteller meg at de er klare for det, sa Klopp.

Liverpool - Manchester United spilles søndag klokken 17.30 og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]