Fabinho trener med ball igjen

Brasilianeren er ventet tilbake i full trening neste uke.

12. jan 2020 kl 13.12 Arild Skjæveland

Fabinho hadde en fantastisk høstsesong, før han skadet ankelen mot Napoli i slutten av november. Brasilianeren er nå på vei tilbake, forteller han i et intervju med den franske TV-kanalen TF1.

– Ankelen min er bedre. Denne uken trente jeg alene. Jeg trener med ballen igjen. Jeg føler meg bra og selvsikker, sa 26-åringen ifølge Get French Football News

Han snakket også om forholdet til manager Jürgen Klopp. Det tok en halv sesong fra han ble kjøpt sommeren 2018, til han var fast å laget.

– Det skjedde en endring. Det var litt vanskelig da jeg startet i klubben, men så satte han meg inn på laget.

Der alle andre spillere som har fått spørsmålet om ligatittelen velger å unngå spørsmålet og snakke om én kamp om gangen, skal Fabinho ha gått mot strømmen. På direkte spørsmål om Liverpool kommer til å bli ligamester denne sesongen, var svaret kort.

– Ja.

Tilbake i trening neste uke

Klopp snakket om Fabinho på fredagens pressekonferanse, og fortalte at han forventet å ha ham tilbake i full trening snart.

– Dejan og Fabinho forventer vi tilbake i full trening neste uke. Det er bra. Om det er tidlig nok for United-kampen vet jeg ikke, men vi får se. De jobber veldig hardt for øyeblikket, og tar seg ut, så det er bra, sa Klopp på pressekonferansen.

Jordan Henderson har gjort det strålende i 26-åringens skadefravær, men når han er skadefri kommer nok spilleren Klopp kaller for «Dyson» (etter støvsugermerket) til å ta tilbake den posisjonen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]