Alle trodde sesongen var over for Herbie Kane, men kanskje er den ikke det likevel

Hull håper og tror at Liverpool er villige til å forlenge låneavtale.

2. jun 2020 kl 17.50 Einar Kvande

Da Herbie Kane fikk en leddbåndskade i den ene ankelen under trening med utlånsklubben Hull i februar trodde alle at sesongen var over for midtbanespilleren. Koronapandemien ser imidlertid ut til å medføre en rekordsein avslutning på sesongen også i The Championship, og nå håper Hull City at Liverpool skal gå med på å forlenge låneoppholdet til 21-åringen.

Hull Live melder at Hull City håper å bli enige om forlengede låneavtaler for alle de spillerne de har hatt på lån denne vinteren og våren. I likhet med Liverpool har også Hull ni kamper til som skal spilles i sommer.

Hull ble allerede i går enige med Everton om at de kan beholde Josh Bowler til de ni kampene er unnagjort, og nå håper Humberside-klubben å få til lignende avtaler for de fire andre spillerne de har hatt på lån, inkludert Kane fra Liverpool.

Fire kamper

Kane kom til The Tigers i januarvinduet, og fikk spilt bare fire ligakamper for sin utlånsklubb før han ble alvorlig skadet. 

1998-modellen jobbet under Hull-manager Grant McCann også forrige sesong, da han var utlånt til Doncaster Rovers og imponerte for Yorkshire-klubben. Der gjorde han sju mål på 49 kamper, og hjalp Donny til playoff i League One.

Kane, med en fortid i Bristol City, kom til Liverpool som 15-åring. Den tidligere engelske ungdomslandslagsspilleren var tilbake på Anfield i fjor sommer, etter låneoppholdet i Doncaster, og han ble værende på Anfield i første halvdel av sesongen, hvor han blant annet spilte to ligacupkamper for førstelaget.

Men da Hull fridde til ham i januar fristet det med fast førstelagsfotball igjen. Nå håper både spiller og klubb at Liverpool går med på å forlenge låneavtalen, slik at midtbanespilleren får flere enn de fire kampene han har til nå for Hull.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]