Liverpool går med på at låneoppholdene blir forlenget

Liverpool-duo får fortsette i sine utlånsklubber til sesongen er over.

1. jun 2020 kl 18.59 Einar Kvande

Harry Wilson vil spille for Bournemouth og hjelpe sydkystklubben i kampen for å unngå nedrykk, etter at Liverpool har gått med på at låneoppholdet til angriperen blir forelenget ut sesongen.

Anfield-klubben er i samtaler med flere klubber om forlengelse av låneavtaler, opplyser The Times.

Koronapandemien har skapt trøbbel også for låneavtalene, men Liverpool ønsker i utgangspunktet at de utlånte spillerne deres skal fullføre sesongen i klubbene de spilte for før koronaen stoppet fotballen tidlig i mars.

Harry Wilsons låneavtale var en av de som skulle løpe ut den 30. juni, men Liverpool tillater nå altså at spilleren blir værende på sydkysten lenger enn det, slik at han kan spille de ni siste ligakampene for Eddie Howe sitt mannskap. 

Kamp for å unngå nedrykk

Bournemouth ligger for øyeblikket på 18. plass i Premier League, og dermed under nedrykkstreken på dårligere målforskjell enn Watford og West Ham.

23 år gamle Wilson har scoret sju mål for Bournemouth denne sesongen, og waliseren kan bli en viktig brikke i Bournemouths kamp for å sikre seg ny kontrakt i Premier League.

Rhian Brewster er i samme situasjon som Wilson. Liverpool tillater også at Brewster får fullføre sesongen for Swansea City i Championship. Den engelske U21-spissen er blitt et viktig angrepsvåpen for den walisiske klubben etter at han ble lånt ut fra Liverpool.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]