– Jeg har ikke villet snakke om dette før nå

Det har ikke helt sunket inn for Jordan Henderson at han er Premier League-mester 2019/20.

26. jun 2020 kl 00.45 Einar Kvande

– Dette føles helt utrolig. Jeg har ikke villet snakke om dette før nå. Det er utrolig å endelig komme i mål. Jeg er så glad for alle spillerne, fansen, hele klubben og byen. Det er ganske mye følelser akkurat nå. Det er en utrolig følelse. Jeg er så stolt over det vi har oppnådd.

Slik oppsummerer Liverpool-kaptein Jordan Henderson det faktum at han og hans lagkamerater nå kan titulere seg som Premier League-mestere.

Alle Liverpool-spillerne og trenerstaben så Chelsea - Manchester City sammen i kveld, og kunne feire ligamesterskapet da Citys 2-1 tap var et faktum.

– Det var utrolig. Da vi vant Champions League var vi ute på banen og det var sterke følelser. Det var en helt annen opplevelse å se denne kampen på TV. Da sluttsignalet lød var vi der sammen alle sammen, staben og alle sammen, og det var helt utrolig. Et nytt øyeblikk i våre liv som vi aldri vil glemme.

Ingen i hele verden kan si det samme!

Henderson er nå verdensmester, Champions League-vinner og Premier League-vinner som Liverpool-kaptein. Ingen i hele verden kan si det samme!

– Det føles ganske godt. For å være ærlig, så mangler jeg ord for øyeblikket. Det har ikke helt gått opp for meg ennå. Du tenker egentlig aldri på dette øyeblikket der det blir klart. Du fokuserer bare på neste kamp hele tiden. Når dette øyeblikket da kommer, så klarer jeg ikke helt å beskrive det.

– Jeg sa etter Champions League-finalen at det ikke ville ha vært mulig å vinne den uten manageren. Det er likedan nå. Vi har hatt troen helt fra han fikk jobben, og det sier jeg ikke i manglende respekt av tidligere managere, og folk jeg har jobbet sammen med før, for vi har vært nærme, men jeg følte fra dag en da han kom hit at Klopp bare forandret alt. Vi har alle fulgt ham, og gjort som han har sagt, trodd på ham og så langt har det vært ganske spesielt. Det har vært en utrolig reise. Jeg håper bare vi klarer å fortsette slik, og bevare sulten, ønske oss enda mer, og fortsette å følge ham.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]