Jordan Henderson:– Vi manglet den siste biten på den siste tredjedelen

Kaptein Henderson var skuffet over å ikke få de tre poengene, men trekker fortsatt frem mye positivt ved søndagens kamp.

22. jun 2020 kl 15.27 Jens Hapnes Rege

Søndag kveld fikk vi endelig se Jordan Henderson tilbake på fotballbanen etter et alt for langt avbrekk. Kapteinen ledet midtbanens press og dirigerte sine lagkamerater, men hans mannskap greide ikke å få med seg tre poeng på en vanskelig kveld. 

30-åringen ønsket å få med seg alle poengene hjem, men trekker frem flere positive aspekter ved søndagens kamp.

God intensitet

– Vi kan selvfølgelig mye bedre enn dette. Vi vet det, men det var fortsatt flere positive ting. Vi prøvde å tilpasse oss situasjonen, men er selvfølgelig skuffet totalt sett med å ikke få med oss de tre poengene.

– Men det er fortsatt mye positivt: et rent bur og jeg synes vi forsvarte oss bra. Vi manglet den siste biten på den siste tredjedelen, sa han til Liverpools hjemmeside etter kampen.

– Intensiteten var ganske bra med presspillet høyt oppe i banen, det synes jeg var bra. Vi var uheldige med noen skader og forhåpentligvis er det ikke så ille. Alt i alt må vi bare ta det, gå videre og prøve å være bedre i den neste kampen. 

SKADETRØBBEL: Henderson måtte se flere av sine medspillere forlate banen med skader. Gomez måtte spille venstreback for første gang siden 17/18-sesongen.

SKADETRØBBEL: Henderson måtte se flere av sine medspillere forlate banen med skader. Gomez måtte spille venstreback for første gang siden 17/18-sesongen.

– Det var annerledes uten publikum, men det er likt for alle så vi må bare tilpasse oss. Til syvende og sist er vi her for å spille fotball og å vinne kamper, og det er det vi fokuserer på, sa kapteinen om kampen.

Hyller Alisson

Jürgen Klopp var full av lovord om sin utvalgte sisteskanse etter oppgjøret mot Ancelottis mannskap. Også Henderson skryter av brasilianeren etter kampen. 

– Han har vært fantastisk hele sesongen og har funnet frem fantastiske redninger for å holde buret rent, det er veldig viktig for oss. 

30-åringen tror sesongavslutningen blir svært tøff mot hardtkjempende lag. 

– Hver kamp i Premier League er vanskelig. Vår neste kamp er mot Crystal Palace, som var veldig bra på lørdag. Alle kampene våre blir tøffe. Vi må prestere så godt vi kan, og prøve å vinne så mange kamper vi kan, avslutter briten.

Allerede onsdag kveld kan Henderson og hans tropper reise seg igjen mot Crystal Palace. Kampen starter 21.15 og sendes på TV 2 Sport Premium.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]