Klopp i tårer - se klippet:– Å bli mestere med denne klubben er bare utrolig!

Jürgen Klopp klarte ikke holde tårene tilbake etter seieren.

25. jun 2020 kl 23.49 Arve Vassbotten

– Jeg har ingen ord, det er utrolig. Det er mye enn jeg noen gang trodde var mulig, sa Jürgen Klopp på Sky Sports etter Premier League-seieren, mens tårene trillet fra manageren. 

– Å bli mestere med denne klubben er bare utrolig. Når man vet hvor mye Kenny Dalglish støttet oss, du måtte også vente 30 år, det er for Steven Gerrard som måtte vente lenge, og nå er det for alle, sa Klopp til Dalglish som satt i studio. 

– Det er lett for meg å motivere laget på grunn av vår store historie. Så det er bare utrolig.

– Det var veldig intenst i City-kampen. Jeg ønsket ikke å involvere meg i kampen, men når du ser den så blir du engasjert, spesielt når du ser de store sjansene til Chelsea.

– Det er en utrolig prestasjon av mine spillere det de har klart de siste 2-3 årene. Det er en sann glede for meg å være trener for dem.

– Jeg har ikke ventet 30 år, jeg har vært her i fire og et halvt år og hadde først en sjanse sist sesong. Men det er en lettelse etter de tre månedene med pause, og der ingen visste hva som ville skje. Jeg var veldig fornøyd med kampen i går, og det ga meg følelsen av at det ville gå bra. Men dette er for dere alle. Jeg håper dere holder dere hjemme og feirer. Det er en nytelse å gjøre dette for dere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]